Ukategorisert

Flertallsregjering for mindretallsdiktat

Jens Stoltenberg og Knut Storberget har for alltid mistet min respekt som folkevalgte og mennesker. Stoltenberg forhandler bort grunnprinsippene for et fritt samfunn, og Storberget godtar å legge frem lovforslaget. De er feige, som ikke står opp for verdiene i kamp mot de reaksjonæres nye fanebærer; Liv-Signe Navarsete.

Aftenposten forteller at Ap «skyldte SP en seier», fordi SP har tapt alle slag i den sittende regjeringen om verdikonservative og reaksjonære standpunkter.

Aftenposten skriver: «Sp-leder Liv Signe Navarsete vedgår overfor Aftenposten at partiet har tapt mange «verdisaker» internt i Regjeringen som kjønnsnøytral ekteskapslov, assistert befruktning og kirke/stat-saken. Det var viktig for Sp å markere seg i denne siste verdisaken.

–Dette har vært vanskelig for partiet, sier hun.

Etter det Aftenposten forstår hadde statsministeren forståelse for at det var viktig for Sp at man ikke tapte enda en verdisak.»

Også Dagbladet omtaler saken idag.

Partipisken hentes frem
fra skapet, når SPs vilje skal tvinges gjennom, mot viljen til flertallet på Stortinget. Det eneste partiet som deler SPs syn på Stortinget er KrF. Representanter innvalgt for Ap og SV skal ha bedt seg fristilt når det skal stemmes over lovforslaget i Stortinget. Men statsministeren forsikrer at partipisken vil bli brukt for å få gjennomført SPs syn.

Kan vi appellere til samvittigheten?
Vi skjønner at hverken Jens Stoltenberg eller Knut Storberget har samvittighetskvaler nok til å stanse SPs religiøse korstog for å begrense ytringsfriheten.

Vi håper likevel at det går an å appellere til samvittigheten til AP og SV sine stortingsrepresentanter. Vil de bli husket for å ha begrenset ytringsfriheten? Eller for å ha bidratt til hindre at ytringsfriheten blir ytterligere beskåret?

Vi minner også om underskriftskampanjen mot blasfemiparagrafen, og muligheten til å sende epost til de folkevalgte. Gjør det!

Uten ytringsfrihet, intet fritt samfunn. Ytringsfriheten er forutsetningen for både å dyrke sin religion, og å ta opp maktmisbruk og skjeve forhold i samfunnet.

Uten ytringsfrihet dør samfunnet. Humor, herunder ironi og sarkasme er en del av ytringsfriheten.

Vi skulle gjerne ledd av Navarsetes kamp mot ytringsfriheten, hadde ikke resultatet så langt vært så tragisk.

11 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jorden
Jorden
13 years ago

Storberget og hans sjef Stoltenberg sammen med sin regjering, må vel være noe av det mest arrogante styret dette land noen gang har opplevd! Hvordan i helvete klarte man å velge inn en slik regjering?? Nå må folk ta inn over seg hva slags arroganse disse menneskene besitter – som tydeligvis syntes det er greit å tre saker og ting nedover hodene på folk – være på kollisjonskurs med folk flest – dette er maktarroganse på sitt verste! Start med å kvitte seg med «komiske knut»!! Det vil dette landet være tjent med!!! Mulig hans arroganse fungerer i en rettssal,… Read more »

"Ein fritenkjar"
"Ein fritenkjar"
13 years ago

Det er klart at sosialistene og Kr.F. gjør dette på grunn av noe – eller noen. De gjør det på grunn av stemmer. Et stadig økende antall stemmer. Stemmer fra folk hvis lojalitet til siviliserte verdier og frihet er nærmest ikke-eksisterende. Når skal Liberaleren ta et høyst nødvendig generaloppgjør med den illiberalitet som oppstod utenfor dette landets grenser, men som nå lever og blomstrer her med bedre vekstvilkår enn i noe annet europeisk land. Jeg har inntrykk av at Liberaleren er mer opprørt over at NRK-lisensen øker med 100 skarve kroner enn av at norske kvinnelige statsborgere blir omskåret uten… Read more »

MortenM
MortenM
13 years ago

Når en aksepterer å legge frem en slik sak, er det en essensiell del som mangler hos de om en skulle appellere til samvittigheten. Og det er samvittigheten.

Tor
Tor
13 years ago

Regjeringen bør dømmes for landsvik.
Dette er landsvikere og ikke politikere.
Still jævlene for krigsrett og skyt dem foran Stortinget!

Johnny
Johnny
13 years ago

Hva skjer i Norge? Er dette bevist eller bare naivitet og dumhet. Først må regeringen ta selvkritikk ift integrerigen som er totalt misslykket. Enig dette er et stort svik til det Norske folk. Problemmene som er pr d.d. ville aldri vært der med en god integrerings politikk. Nå er det forsent eller skal dere la 10 generasjon vokse opp og fortsatt unnskylde dere med…de har det jo vanselig. Send dem hjem. Jeg er ikke rasehater, men jeg hater dårlige muslimer som er i flertall. La FRP få n mulighet. Fjern Jens han har en arroganse so ovgår alt annet av… Read more »

trackback
13 years ago

[…] skrev jeg at KrF er det eneste partiet som støtter det SP-initierte forslaget fra regjeringen om strengere […]

bigboyen
bigboyen
13 years ago

«Jeg er ikke rasehater, men jeg hater dårlige muslimer som er i flertall»

Det er bare en tullete rasistisk uttalese. Men du skal selvsagt ha lov til å ytre sånt vrøvl. Og liberaleren kan selvsagt slette rasistiske innlegg om de ønsker det uten at det går utover din yttringsfrihet.

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
13 years ago

Når artikkelforfatteren mener spørsmål om gode eller dårlige muslimer må defineres utifra tro, og mener han som ikke-muslim har forutsetninger for å uttale seg om det, så gjør han det svært lett for seg. Det vil i praksis si følgende: Dersom en muslim utifra sin tro mener omskjæring av jenter er helt greit, så har artikkelforfatteren ingen grunn til å mene at holdningen er uakseptabel eller dårlig, fordi han er ikke-muslim, og således ikke har noe med å kritisere ham. Jeg mener å tolke Johhny dithen, at han – i likhet med svært mange – ser at uakseptable, illiberale holdninger… Read more »

bigboyen
bigboyen
13 years ago

Eivind misforstår det meste her. Vi kan begynne med det første, jeg har min yttringsfrihet til å kalle noen en rasist. Og jeg skrev også at jeg mente at han har rett til å komme med slike ytringer, uavhengig av hvor meningsløse og løgnaktige de er. Så hvordan du greier å få det til å ligne på regjeringens tidligere holdning er helt uforståelig. Det er nesten slik at jeg tolker deg dit at man ikke skal få kalle folk for rasist, men utfra hvordan jeg kjenner deg fra andre kommentarer så regner jeg med at det er feil? Man kan… Read more »

carl christian
13 years ago

Gratulerer med Dagen!
vår samlede innsats har ført frem!

Fra arkivet