Ukategorisert

Snøballkasting kan bli ulovlig

Detaljerte politivedtekter gjør jobben til politiet vanskelig og ressurskrevende.

Det er NRK som har gått igjennom forslaget for Stavanger som politikerne skal ta stilling til. Ett av punktene i forslaget fra politiet, er forbud mot å kaste stein, slippe stein, snøball eller annet som kan være til skade eller ulempe for dem som ferdes der. I praksis kan dette punktet medføre at lek mellom barn blir ulovlig, ettersom uskyldige snøballkriger er populære fritidssysler.

Sist Liberaleren skrev om politivedtekter, var det debatt om innetider for barn under 14 år i Sømna kommune.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Piris
Piris
13 years ago

Jeg bare rister på hodet av disse tåplige
politikerne som tror de vet bedre enn alle andre !

Remi
Remi
13 years ago

Snart blir det vel portforbud..

Jonas
Jonas
13 years ago

I Kristiansand er snøballkasting ulovlig. i tillegg fant jeg dette i politivedtektene: «Barn under 15 år har ikke adgang til offentlig dans eller lignende allment tilgjengelig tilstelning uten i følge med foreldre eller andre foresatte. Unntatt er tilstelninger av ikke-kommersiell art rettet mot barn under femten år. »

🙂

Piris
Piris
13 years ago

Remi : Portforbud finnes vel i de fleste kommuner allerede ….

Fra arkivet