Ukategorisert

Høyre med politisk reklame på TV i kveld

For første gang i historien har Høyre gjort avtale med en fjernsynskanal om å vise en reklame for partiet.

–TV Aftenbladet, tidligere TV Vest, som sendte reklame for Pensjonistpartiet som utløste saken i Strasbourg, har sagt ja til å sende reklame for Høyre i kveld. Det sier Høyres Rune Aale-Hansen, som er spent på reaksjonene fra reklamestuntet.

Etter det Liberaleren kjenner til tok Høyre kontakt med TV2. Partiet ønsket reklamen sendt i Norges største kommersielle kanal. TV2 har møtt kulturministeren i dag, og er i tenkeboksen når det gjelder politisk reklame på TV.

–NRK har varslet at vi får redaksjonell omtale etter stuntet i kveld. Det gjenstår å se hva som blir resultatet av denne historiske kvelden for Høyre, sier Aale-Hansen,

Flere parti bør gjøre som Høyre, nemlig å sende reklame på TV. Politisk reklame på TV vil gi økt ytringsfrihet!

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
bigboyen
bigboyen
13 years ago

Ballen ligger egentlig hos TV2, sier de ja til politisk reklame i valgkampen så kan jeg ikke tenke meg at Frp og Høyre trekker seg. Spørsmålet er selvsagt hvor mye de har råd til å kjøpe, men om de satser penger der så kan jeg ikke se at de rødgrønne kan sitte å se på uten å kaste seg med. Valget blir utrolig jevnt, og det vil jo være ganske fantastisk om det avgjøres på spørsmålet om politisk reklame.

Fra arkivet