Ukategorisert

Liberaleren på Twitter

De mest observante har alt fått det med seg, Liberaleren er nå representert på Twitter.

Twitter er som de fleste nå sikkert vet en nettside eller et system for «mikroblogging», korte meldinger spredt ut til venner, kjente og andre som følger med på dine oppdateringer.

Bruken av Twitter har økt voldsomt de siste månedene, og en rekke kjente politikere, politiske partier, kommentatorer med mer har tatt i bruk tjenesten. Mye interessant, og uinteressant, politisk diskusjon foregår nå på twitter.

Dette er bakgrunnen for Liberalerens inntog på Twitter. Vi starter opp som et prøveprosjekt, og så ser vi om vår aktivitet blir like vellykket som farge-tv. Målet vårt er å bruke twitter til å spre korte, liberalistiske kommentarer om saker som kanskje ikke fortjener en hel artikkel eller som vi ikke har tid til å prioritere. I tillegg ønsker vi dialog med våre lesere, bruk gjerne twitter til å tipse oss om saker, kommentere artikler eller andre ting.

Liberalerens adresse på twitter er selvsagt
www.twitter.com/liberaleren

Mest lest

Arrangementer