Ukategorisert

Frihet!

Fra i dag av tar Det Liberale Folkepartiet sommerferie. For to år siden var ferien så langt at Liberaleren ba partiet om å avslutte ferien. La oss håper vi slipper å gjøre det samme i år.

Den siste artikkelen på nettstedet til DLF før sommerferien, er en nytelse å lese. Artikkelen handler om noe så enkelt, så omdiskutert, så genialt som frihet. Det er deilig å vite at det finnes politikere, selv om det er få, som jobber for en annerledes verden, en verden med frihet.

Tags:

8 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
bigboyen
bigboyen
12 years ago

Jeg følger ikke mye med DLF, selvom jeg er enig i mye av politikken. Hvor mange fylker stiller DLF liste i ved dette valget? Om det er et parti som trenger å bruke nettet til å få oppmerksomhet, så er det jo DLF. Og har de noen gode kandidater til å fronte budskapet?

For meg har inntrykket vært at det er vært litt amatørmessig opplegg og ikke drevet som en seriøs organisasjon. uansett lykke til i valgkampen, og vi kan jo håpe på noen stunts derfra!

Konrad
12 years ago

DLF er det vanskelig å ta seriøst som liberalere.

Bjarne
Bjarne
12 years ago

Konrad: Det er vanskelig fordi de kjører en rendyrket liberal politikk? Kanskje du skal stemme venstre eller noe annet liksom liberal parti?.

Hvis du selv hevder at du er liberal i dette landet har du faktisk kun et parti å stemme på og det er DLF, så enkelt er det.

Bjarne
Bjarne
12 years ago

Et spørsmål til de i redaksjonen på liberaleren, både til Pyem, Solvik og resten: Siden denne nettsiden skal være liberalistisk så antar jeg at hele redaksjonen stiller seg bak DLF? Og om ikke helt enig så hvertfall så enig at det er det partiet dere har kommet til å stemt på hvis dere har mulighet til å stemme? Eller er dere slik som Konrad, at når man først har fått et rendyrket liberalistisk parti så går man med halen under bena og stemmer FRP eller noe annet tullball? Det jeg vil fram til er om dere faktisk mener og TROR… Read more »

Bjarne
Bjarne
12 years ago

Irak krigen er en av de få plassene hvor jeg selv ikke er helt enig i DLF sine utspill men bortsett fra det finnes det ikke mye som trekker ned. Det er såpass MYE annet som trekker ned med alle de andre partiene så om man ikke er 100% enig med DLF utenrikspolitikk så burde ikke dette være stor nok grunn til å ikke stemme DLF hvis man tror på de liberale verdier. Bjørn Magne Solvik, jeg skjønner at dere er medlem i div parti og prøver å påvirke ting derfra, men å STEMME er anonymt. Dere kan fortsatt være… Read more »

Rune
12 years ago

DLF har mange gode synspunkter, og dersom partiet hadde stilt liste der jeg befinner meg, er det godt mulig at jeg ville funnet meg til rette med en slik lapp. DLF er et lite parti hvor enkelte mennesker utformer politikken etter sin overbevisning (helt naturlig det), spesielt kjennetegnet ved en del dogmatiske synspunkter på Ayn Rand/Ayn Rands utsagn og kanskje også i utenrikspolitikken (konfrontasjonslinje – i pakt med George W. Bush kanskje). Dette er bare min mening, og jeg er ikke litt tvilende til å skrive dette her, siden det muligens dukker opp «ferierende» (se annen artikkel) DLF-ere som selvsagt… Read more »

Fra arkivet

 • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
  Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.
 • Nordmenn minst liberalistiske på to tiårNordmenn minst liberalistiske på to tiår
  Høyresiden må ta hovedansvaret for at nordmenn er blitt mer positive til statlig innblanding og reguleringer og mer negative til privatisering.
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Du og jeg husker feilDu og jeg husker feil
  Vi kan ikke stole på våre minner. Det skaper problemer og fører til konflikter.
 • I møte med fiendenI møte med fienden
  Jeg har sett en svært god film om amerikanske høyreekstreme. Jeg deler her noen av mine tanker.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Konkurranseutsetting er ikke privatiseringKonkurranseutsetting er ikke privatisering
  Konkurranseutsetting er ikke privatisering, uansett hva rødgrønne politikere hevder.