Notiser

Svenskene er gode på å dyrke

Svenskene er i ferd med å bli selvforsynte med cannabis, ifølge SVT. I Sverige er cannabis ulovlig, og Liberaleren viser til statens herjing med Susanne Eriksson.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
12 years ago

Det er bra noen svensker også velger å blåse i det idiotiske forbudet mot et rusmiddel som på mange måter er mindre skadelig enn alkohol. Men det er ikke like lett å være cannabisliberal i Sverige som i Danmark, eller Norge for den saks skyld. I Sverige har politiet plaget og trakassert de som var med i NORMAL så mye at organisasjonen måtte legges ned. Folk som uttaler seg positivt om cannabis mister jobben, og må møte på politistasjonen for å ta urinprøve og bli tiltalt etc. På musikkbransjetreff har de narkotikapoliti som tester de som deltar: det er helt… Read more »

Anonym
Anonym
12 years ago

Jeg synes voksne Venstre burde gå inn for legalisering av cannabis slik ungdomspartiet gjør, og slik København og California nå vurderer. Vi bør få lovlige hasjutsalg i Norge, og slutte å forfølge de 200 tusen i Norge som velger å bruke et rusmiddel som på veldig mange måter er mindre skadelig enn alkohol. Riksadvokaten har jo allerede konstatert at det er merkelig stille rundt emnet, og at det er sterke tabuer knyttet til det. At voksne Venstre gjør narr av ungdomspartiet for utspillet i stedet for å ta det alvorlig, er et uttrykk for dette tabuet. Tabuer er noe jeg… Read more »

Anonym
Anonym
12 years ago

Riksadvokaten kom til konklusjonen om at debatt var nødvendig etter en internasjonal cannabiskonferanse arrangert i Norge (!) med de fremste ekspertene på feltet internasjonalt samlet.

Det er tydelig at lille Norge er for inngrodd/isolert/hjernevasket ennå til å være mottakelige for dette. Vi kommer til å komme diltende etter når hele EU innfører hasjcafeer og legaliserer cannabis, noe som helt sikkert kommer til å skje i løpet av de neste 15 årene.

Anonym
Anonym
12 years ago

Sverige derimot, har jeg gitt opp håp for. Jeg håper bare ingen tar dem seriøst når de en gang i fremtiden kommer med sjokkartede forbudskrampetrekninger når resten av EU ønsker å legalisere.

Desverre ses Sverige på som et fremgangsland på mange andre områder, dette gjør landet spesielt farlig. Det farligste landet er det som tror det er best på alt.

Fra arkivet