Ukategorisert

Tulling!

Sognepresten Helge Hartberg, mener at homofile personer kan klandres for HIV og aids. Maken til tulling skal en lete lenge etter!

Under en gudstjeneste preket presten om hvor perfekt verden ville ha vært hvis alle hadde fulgt De ti bud. Da hadde det verken eksistert skilsmisser, tyveri, homofili eller hiv- og aids, skriver avisen Valdres.

Hvis skribentens tante hadde tisselur, ville hun ha vært min onkel. Ikke en gang Den norske kirke følger budene, noe som kommer klart frem i debatten om medlemstallet.

Noen kristne fanatikere gleder seg over prestens uttalelser. Heldigvis deler ikke biskopen i Hamar bispedømme den gleden. Helge Hartberg må møte biskopen til tjenestesamtale, ifølge Valdres.

Som en kuriositet vil Liberaleren minne om nyhetsoppslag, denne gangen fra NRK.no, om at det er vel kjent at mange dyr er homofile.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
12 years ago

Antyder du at homofile er som dyr? 🙂

m
m
12 years ago

Det finnes dyr som ruser seg også! Norske rein som spiser meldrøyesopp og løper som bare faen over vidda. Og australske rotter som spiser opium og hopper rundt og lager kornsirkler i vill ekstase, og aper som spiser råtten frukt og blir fulle som fy…..Katter reagerer også på «catnip»..

piris
piris
12 years ago

Og hva skal det mene m ?

Tor Fagerhaug
Tor Fagerhaug
12 years ago

Man vet jo ikke om man skal le eller gråte, presten kan jo tydelig vis ikke sin egen religions historie.Han har jo tydeligvis ikke skjønt at Jesus menget seg med de utstøtte og forsvarte dem. Jeg er selv agnostiker og glad for det. Til alle homser…. HOMS I VEI

Fra arkivet