Ukategorisert

Forsberg får lite støtte

Både regjeringen og medlemmene i Helse- og sosialkomiteen på Stortinget, avviser forslaget om å avkriminalisere narkotikabruk.

Det betyr at utspillet som Thor Erik Forsberg (Ap) kom med på tirsdag ikke har snudd landet opp ned.

Det er NTB som har snakket med representanter i regjeringen og med medlemmer i Helse- og sosialkomiteen på Stortinget. Signalene er entydige. Norge skal fortsette med straff og en forbudslinje, til tross for at straff ikke er særlig virkningsfullt.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
12 years ago

Hvis eliten i AP for en gangs skyld kunne gjøre noe positivt, så ville det være å ha et internt møte og avgjøre å sette seg på samme linje som Forsberg. Da kunne Jens Stoltenberg gå ut og forsvare denne linjen, og da ville nok opinionen i folket snudd ganske raskt også. Til og med FN sin narkotikaavdeling har i sin nyeste rapportt fra i år oppfordret til at man fjerner bruk av straff mot rusavhengige! Når man kan se at dette virker i Portugal så bør et moderne land som Norge som er så opptatt av menneskerettigheter stille seg… Read more »

Espen
Espen
12 years ago

Jeg er så lei av at folks personlige urettmessige meninger som Bent Høies kommer fram i media. Jeg lurer på hva han begrunner uttalsene sine om å ikke engang debattere runt dette er. Det viser at han er en sann pietist som ikke tenker på andre mennesker bare sin egen makt! Det kan jo backes opp med iskald statistikk at rekruttering går ned etter en legalisering eller avkriminalisering. Det er på tide at politikere som Bent Høie får hodet ut av sanden og lukter litt på virkeligheten. Han er en feig, feig mann.

Fra arkivet