Ukategorisert

FrP holdt ord

Fremskrittspartirepresentantene var de eneste som stemte for skjenkebevilling til Hooters da Stavanger formannskap behandlet søknaden på torsdag.

Det betyr at det brenner et rødt lys for Hooters i Stavanger. De aller fleste som selger mat må ha skjenkebevilling for å overleve i et marked med tøff konkurranse.

Politikerne som stemte imot søknaden, brukte argument om at søknaden kom fra en aktør som ligger utenfor skjenkeringen. En vanvittig argumentasjon, fordi det tar sekunder å gå fra denne plassen og inn i skjenkeringen.

Gjennom bevillingspolitikken kan politikerne regulere konkurransen. Derfor er liberalister, og særlig Liberaleren, imot alle konsesjonsordningene som politikerne har vedtatt for å hindre fri konkurranse.

Les også Ja til Hooters!

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mons
Mons
12 years ago

Man snakker om moralpoliti på Grønland, men det er vel like mye moralpoliti i Stavanger og Bergen i regi av lokalpolitikere og pressgrupper. I Bergen sikter jeg til den absurde motstanden mot en strippeklubb hvor SV og kvinnegruppen Ottar også vil bruke sjenkebevilgningen for å presse ut en aktør. http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Skjenkeretten-i-fare-997733.html

bigboyen
bigboyen
12 years ago

Og så lurer Venstre-politikere på hvorfor de sliter med dårlig oppslutning. Liberale holdninger viser seg bare i fine taler, men når det kommer til handling så oppfører de seg som et typisk sosialdemokratisk betterwisser parti.

Fra arkivet