Ukategorisert

FrP holdt ord

Fremskrittspartirepresentantene var de eneste som stemte for skjenkebevilling til Hooters da Stavanger formannskap behandlet søknaden på torsdag.

Det betyr at det brenner et rødt lys for Hooters i Stavanger. De aller fleste som selger mat må ha skjenkebevilling for å overleve i et marked med tøff konkurranse.

Politikerne som stemte imot søknaden, brukte argument om at søknaden kom fra en aktør som ligger utenfor skjenkeringen. En vanvittig argumentasjon, fordi det tar sekunder å gå fra denne plassen og inn i skjenkeringen.

Gjennom bevillingspolitikken kan politikerne regulere konkurransen. Derfor er liberalister, og særlig Liberaleren, imot alle konsesjonsordningene som politikerne har vedtatt for å hindre fri konkurranse.

Les også Ja til Hooters!

Tags:

Mest lest

Arrangementer