Ukategorisert

Næringsministeren tok selvkritikk

Det har gått over 200 dager siden regjeringen sendte ut pressemeldingen om å forenkle Norge. Lite har blitt gjort, og det ga Venstre en god sak i Stortinget.

At regjeringen ikke har gjort noe siden handlingsplanen ”Tid til nyskaping og produksjon” ble lagt frem, viser at Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet, ikke bryr seg om skjemaveldet som forfølger næringslivet.

Næringsminister Trond Giske sluttet seg til kritikken fra Venstres Borghild Tenden og Trine Skei Grande, men statsråden kom ikke med en løsning som skal sikre aktørene i det private næringslivet en enklere hverdag.

Venstre har, ifølge Venstre.no, fremmet forslag om å etablere et regelråd. Om et regelråd vil redusere skjemabelastningen, er høyst usikkert.

Liberaleren mener det er enkelt å redusere offentlig drift og dermed byråkrati. Mer frihet og ansvar til borgerne og mindre stat er resepten, men det betyr en kursending og ingen politikere på Stortinget forsvarer i dag en politikk med mye mer frihet for borgerne.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer