Ukategorisert

Rikt tilbud på internett

Etter innstramninger i spilleautomater på fastlandet, har internett blitt en god arena for personer som ønsker å sløse med penger på enkel underholdning.

Liberaleren har flere ganger skrevet om NorgesAutomaten.com. I dag fikk skribenten være med en spiller som satset penger på nettstedet Spillhuset.com.

Bedre enn Narvesen
”Pål” er en person med sikker og god jobb i kommunen. Han spilte tidligere på automater som stod på Narvesen i Honningsvåg. Nå er han kunde på Spillhuset.com.

Småbarnsfaren roser politikerne som ga Norsk Tipping monopol.

–Jeg spiller bedre nå. Jeg får sitte i godstolen og spiller Desperados i fredelige omgivelser. Ingen forstyrrer meg og ingen ser hvor mye jeg taper eller vinner, sier ”Pål”.

Hvor mye spiller du for?
–Ikke så mye. Jeg har satt en tapsgrense for meg selv. Når kontoen er tom, blir det spillepause, sier ”Pål”, uten at han vil si hva som er hans tapsgrense.

Eldorado
Politikerne har gjort spillerne en bjørnetjeneste. Automatforbudet for private aktører, har gjort Interactive Promotion Media Ltd store på internettspill. Selskapet tjener godt på forbudet, og selskapet har snabbet opp kunder som tidligere brukte penger på automater som stod på kiosker, butikker, bensinstasjoner og kafeer.

Var det liten kontroll før, er kontrollen minimal gjennom tilbudet på internett. Til glede for ”Pål” og andre som liker å sløse bort egne penger.

Den politiske reguleringen foretatt av formynderne har vært en fiasko.

Mest lest

Arrangementer