Ukategorisert

Eivind Knudsen blir ambassadør

for Fripolitisk Bevegelse, opplyser Nettavisen idag. I et illustrert oppslag fortelles det at Knudsen falt for begevelsens synspunkt om flerkoneri.

Eivind Knudsen tør være kjent for Liberalerens lesere. Han har i mange år kommentert våre artikler. Spesielt dem om verneplikt.

Knudsen fremstår med sine synspunkter på ekteskap som mer liberal enn de fleste i dagens Norge, men på Liberaleren mener vi som kjent man kan kan gifte seg med så mange man vil av samme, motsatte eller begge kjønn.

Om det harmonerer med Knudsens frihetsideer å være FrP-sympatisør vites ikke, men han er ihvertfall enig med Jensens parti i motstanden mot den legningsnøytrale ekteskapsloven. Begrunnelsen er nødvendigvis ikke den samme. Knudsen mener det ikke er nødvendig å ha en egen ekteskapslov. Det er også Liberalerens prinsipielle standpunkt.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer