Ukategorisert

Hans Martin Nakkin fikk rett

Da debatten om forbud mot betalingstransaksjoner til spillselskap herjet som verst, intervjuet Liberaleren Hans Martin Nakkin, leder av Betsson Norge. Dagens konklusjon: Nakkin fikk rett!

–Det finnes allerede metoder for betalingsformidling. I tillegg vil det bli utviklet nye løsninger. Det blir spill på internett også i fremtiden, sa Hans Martin Nakkin til Liberaleren i september 2008.

Nå, noen dager før forbudet trer i kraft, har Betsson offentliggjort ordningene som kundene skal bruke for å spille på nett.

1. E-Wallet
Du kan velge mellom den vanlige E-Wallet løsningen som vi tar, men vi anbefaler Speedcard, da de vil ha en spesielt gunstig løsning for norske kunder. Logg inn på Betsson og følg linken under betaling som heter Speedcard. Speedcard kan også kunne tilby deg et VISA kredittkort som vil gjøre det mulig for det å ta ut penger og handle både online og offline. Oppsummert kan du altså fortsette å spille akkurat som før, og du har flere enkle betalingsalternativer å velge i mellom.

2. Benytte kredittkortet ditt akkurat som før
Betsson vil fremdeles akseptere betaling og uttak fra VISA kort, akkurat som tidligere. Ønsker du å benytte dette betalingsalternativet så kan du altså fortsette å spille som på samme måte som du gjør i dag.

3. Bankinnskudd
Du vil også fortsatt kunne benytte bankinnskudd som overføringsmetode når du spiller på Betsson. For å gjøre det må du logge inn på din Betsson-konto og utføre en transaksjon (kalt Bank Deposit). Betsson vil gi deg nødvendig informasjon som banken din trenger for å få fullført transaksjonen. Det betyr at du må logge deg inn på nettbanken din og supplere banken med den informasjonen den trenger.

Liberaleren håper politikerne føler seg dumme. De bør skjønne at det er vanskelig å regulere bort borgernes behov. For øvrig var omtrent det samme forbudet vellykket for spilleselskapene i USA. Omsetningen økte da politikerne lekte gud.

Mest lest

Arrangementer