Notiser

For legalisering – sensurert av VG

VG-blogger klager over at han stadig blir sensurert av VG når han tar til orde for legalisering av narkotika. Jeg har opplevet at VGs moderatorer sensurerer omtale av Marihuanamarsjen, under påskudd av at det er reklame for kommersiell virksomhet…

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
10 years ago

[…] 15:00: Det ser ut til at en av VGs moderatorer har blitt skremt av denne reaksjonen og omtalen på Liberaleren.no, og har lagt ut innlegget igjen uten å si noe om det til sjefen, antakelig i frykt for […]

Stopp narkokrigen!
Stopp narkokrigen!
10 years ago

Tusen takk for omtalen. Kommentarer som enten er positive til legalisering eller hevder (korrekt) at cannabis er mindre skadelig enn alkohol, blir veldig ofte slettet – mange steder.

Forhåpentligvis er dette i ferd med å endre seg. Det offentlige ordskiftet om narkotika er ihvertfall en helt annet enn for bare noen år siden.

Pleym
10 years ago

Korrekt at ordskiftet er iferd med å endre seg. Jeg har deltatt i denne debatten siden slutten av 1980-tallet, så det kan jeg bekrefte.

Stopp narkokrigen!
Stopp narkokrigen!
10 years ago

Særlig i forhold til heroin, er ordskiftet et helt annet. Men det skuffer at man ikke tar cannabisdebatten. Willy Pedersen er et lyspunkt, selv om han blir tiet ihjel av statslønnede forbudstilhengere som sitter altfor godt i det.

Fra Liberalerens arkiv

 • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
  Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • CO2-skatt: en nødvendig inngripen?CO2-skatt: en nødvendig inngripen?
  Temperaturen stiger, og CO2-utslipp bidrar til utviklingen. Er CO2-skatt en nødvendighet for raskere overgang til fornybar energi?
 • Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?
  Hva skal man ha krav på av skolegang? Og likestilling, det er vel alle for? Rent vann og energi bør vel alle også kunne få? Del 2 av en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • Storflyplassen som ble et kaosStorflyplassen som ble et kaos
  Byggingen av Berlins nye flyplass skulle bevise at offentlig sektor kunne takle store prosjekter bedre enn den private.
 • Må demokrati forsvares?Må demokrati forsvares?
  Mathilde Fasting har skrevet bok om demokrati og statsviteren Francis Fukuyama.
 • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
  Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger
 • Jeg er krenket!Jeg er krenket!
  Francis Fukuyama har skrevet bok om identitet. Har krenkehysteriet røtter til den franske revolusjon?