Notiser

For legalisering – sensurert av VG

VG-blogger klager over at han stadig blir sensurert av VG når han tar til orde for legalisering av narkotika. Jeg har opplevet at VGs moderatorer sensurerer omtale av Marihuanamarsjen, under påskudd av at det er reklame for kommersiell virksomhet…

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
11 years ago

[…] 15:00: Det ser ut til at en av VGs moderatorer har blitt skremt av denne reaksjonen og omtalen på Liberaleren.no, og har lagt ut innlegget igjen uten å si noe om det til sjefen, antakelig i frykt for […]

Stopp narkokrigen!
Stopp narkokrigen!
11 years ago

Tusen takk for omtalen. Kommentarer som enten er positive til legalisering eller hevder (korrekt) at cannabis er mindre skadelig enn alkohol, blir veldig ofte slettet – mange steder.

Forhåpentligvis er dette i ferd med å endre seg. Det offentlige ordskiftet om narkotika er ihvertfall en helt annet enn for bare noen år siden.

Pleym
Pleym
11 years ago

Korrekt at ordskiftet er iferd med å endre seg. Jeg har deltatt i denne debatten siden slutten av 1980-tallet, så det kan jeg bekrefte.

Stopp narkokrigen!
Stopp narkokrigen!
11 years ago

Særlig i forhold til heroin, er ordskiftet et helt annet. Men det skuffer at man ikke tar cannabisdebatten. Willy Pedersen er et lyspunkt, selv om han blir tiet ihjel av statslønnede forbudstilhengere som sitter altfor godt i det.

Fra arkivet