Ukategorisert

Prioriteringer?

Politiet foretar mer enn gjerne razzia mot pokerspillere, men vold blir nedprioritert av den sterke statlige etaten.

Det er TV2 som melder at politiet ikke har tid til skamslåtte Sandra. Noen vil hevde det er billig å sette to saker opp mot hverandre, men sakene forteller om en etat som har fått altfor mange arbeidsoppgaver. Det er ikke politiets feil, men politikerne som vedtar hva som er ulovlig og hva som er lovlig.

Ove Vanebo, leder i Fremskrittspartiets Ungdom, hadde i sommer et innlegg på Dagbladet.no. I innlegget skriver Vanebo om mer fornuft og mindre straff, noe som hadde hjulpet Sandra som blir nedprioritert av det offentlige.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ove B
Ove B
11 years ago

Rettssystemet i Norge er i et nøtteskall. Et eldre søskenpar på vestlandet må betale tilsammen nærmere 100 000 kroner i bøter, erstatninger og saksomkostningerfor å ha bygget henholdsvis en grillbod og en redskapsbod på sin eiendom de deler. Sånne som bygger ulovlig er myndigheterne veldig hissig på å ta og gi de en straff som virkelig svir, mens saker der noen blir banket opp helseløs, ender som regel med henleggelse, selv om gjerningspersonene er kjent. Et annet tilfelle der en mørkhudet ble banket opp pga rasisme, var politiet ikke sen med å være på plass. Typisk det norske rettssystemet.

Anonym
Anonym
11 years ago

Narkotikaforbudet gjør at politiet ikke har tid til å forfølge ekte kriminalitet.

Arne Svendsen
Arne Svendsen
11 years ago

Politiet tør ikke gripe inn fordi denne gjengen sannsynligvis er av utenlandsk opprinnelse. Da er de redde for å bli kallt rasister. Eller så er politiet rett og slett for feige til å gripe inn. En av delene er det.

Morten
Morten
11 years ago

Arne Svendsen: Denne folkegruppen , som ikke eier hverken menneskelig oppførsel eller iq, er av norsk opprinnelse deserre. Det er en en gjeng av avskum som politiet frykter mere enn det de egentlig burde frykte. Narokotiserte dritunger.

Fra arkivet