Ukategorisert

Razzia mot unge pokerspillere

Deltakerne spilte om småpenger, men dette er alvorlig for norske myndigheter. Derfor ble det torsdag kveld foretatt razzia mot yngre pokerspillere på Jessheim.

Ved 19-tiden slo politiet til mot en leilighet. De fant småpenger, pokerutstyr og 11 spillere som moret seg med poker med potter på 400 kroner pr. runde.

Spillerne er allerede anmeldt for ulovlig pengespill, ifølge eub.no.

I Liberalerens redaksjon skapte saken latter. Ikke fordi 11 personer er anmeldt, men fordi politiet bruker ressurser på slike saker og fordi politikerne har vedtatt et lovverk som forbyr frivillige avtaler mellom personer som benytter poker som tidsfordriv. Det er et meningsløst forbud!

Det forbudet medfører, er mange hemmelige pokerlag. Det kryr av lovbrytere i Norge fordi politikerne ønsker en restriktiv spillpolitikk som bryter med frihetstanken de aller fleste av oss bør forsvare.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Sant det, det er masse ulovlige pokerlag over alt nå om dagen!

trackback
11 years ago

[…] i dag leste jeg en artikkel på liberalen.no som omhandlet en politirazzia mot 11 unge mennesker som spilte poker om 400 kroner. I tillegg til at utstyret ble beslaglagt har alle de 11 kriminelle […]

Fra arkivet