Ukategorisert

Skjeller ut kommunen

På Facebook-gruppen Dag Olav skal ha tomten, blir Stavanger kommune skjelt ut av internettbrukere.

Bakgrunnen for saken er at Dag Olav vant en tomt på loddtrekning. I et halvt år drømte han og familien om en rekkehusleilighet på tomta. Plutselig snudde kommunen og Dag Olav mistet tomta. Norsk forbund for utviklingshemmede mener kommunen snudde fordi Dag Olav er utviklingshemmet. Hvis forbundets påstand er korrekt, bryter Stavanger kommune både diskrimineringsloven og sosialtjenesteloven.

Noen borgere blir tråkket ned i gjørma av det offentlige. Dag Olav er ett eksempel på rå maktmisbruk.

Facebook-gruppen Dag Olav skal ha tomten, har i skrivende stund 1 522 medlemmer. Hvis kommunen ikke omgjør avgjørelsen, kommer medlemstallet til å stige kraftig.

Les mer om Dag Olav og saken hans, på Dagbladet.no.

Dersom utviklingshemmet ikke kan ha en slik tomt, burde de ikke fått vært med i loddtrektrekningen. Det ville vært åpenbar diskriminering og dermed uakseptabelt for mange byråkrater og politikere. Dobbeltmoral!

Mest lest

Arrangementer