Ukategorisert

Møteformen bør være religionsnøytral

Personer som tror på islam ville fått problem i Bjerkheim kommune under kommunestyremøtene. I denne kommunen er det et kristent bordværs før spisepausene.

Det var AP-representanten Magne Vaule som ville avskaffe tradisjonen. Argumentet var at kommunestyret bør ha en religionsnøytral møteform. Vaule har utvilsomt et godt poeng. Det er galskap at forslaget ble nedstemt mot fire stemmer. Det var 13 representanter som stemte for å videreføre tradisjonen, ifølge TV2.no.

Staten og kommunene bør, etter Liberalerens syn, ha en målsetning om å være religionsnøytral. Human-Etisk Forbund er én av aktørene som bør se nærmere på de ulike tradisjonene i kommunesektoren.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ikke muslim heller
Ikke muslim heller
11 years ago

FTFY:

Personer som ikke er religiøse ville fått problem i Bjerkheim kommune under kommunestyremøtene.

veronika
11 years ago

Merk: Dette er en tid mailer og kan ikke betraktes som spam i alle fall. Visste du objektet du svare meg tilbake og vi vil sende deg noen e-post på Link Exchange ************************************************** ************************************************** ************ Kjære Webmaster, Jeg besøkte nettstedet og funnet det å være ganske nyttig innhold. Jeg inviterer dere til en kobling utveksling (3-veis link) med vår nettside (r). I tilfelle du trenger å koble til alle områder, ønsker vi å ha to tilbake linker fra forskjellige domener. Som du vet tilbake koblinger bidrar til å generere mer trafikk til våre nettsteder samt oppnå høyere søkemotorrangeringer. Hvis interessert,… Read more »

Fra arkivet