Ukategorisert

AUF-leder slakter Ap i DLD-saken

Da representantskapet i Oslo Arbeiderparti behandlet saken om datalagringsdirektivet, ble partiet slaktet av Prableen Kaur, leder av Grorud AUF.

Den unge arbeiderpartipolitikeren har publisert innlegget fra representantskapsmøtet. Innlegget er publisert nettstedet Origo. Ungdomspolitikeren skyter fra hofta og det med rette.

–De i Arbeiderpartiet som ønsker å innføre datalagringsdirektivet har brukt alle mulige midler. Alt fra stor mangel på demokratisk prosses, ringe rundt til lokallagsledere og press fra Regjeringen, skriver Prableen Kaur i innlegget.

Jens Stoltenberg har blitt utfordret på måten datalagringsdirektivet har blitt behandlet på i Arbeiderpartiet. Svaret var at direktivet var behandlet i regjeringen og i stortingsgruppa, ifølge Kaur, som mener det er mindre demokrati i Arbeiderpartiet når partiet har regjeringsmakt.

–Jeg meldte meg inn i AUF for over et år siden. Da meldte jeg meg inn i Norges største politiske ungdomsorganisasjon for å kunne påvirke Norges største parti. Jeg meldte meg ikke inn for å bli overkjørt i behandling av politiske saker, som både mange andre og jeg har blitt i dette tilfellet, skriver Prableen Kaur.

Blir datalagringsdirektivet innført, er det fordi saken har blitt behandlet i Arbeiderpartiet på en elendig måte. Prableen Kaur og andre motstandere bør fortsatt fronte sitt syn.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer