Ukategorisert

Loven er vedtatt, men….

Fire menn bøtelagt for kjøp av sex i Troms de siste to årene, selv om det kryr av selgere.

Nordlys har sjekket ulike nettsteder som prostituerte bruker for å selge tjenester. De omreisende prostituerte er for tiden meget aktive i Tromsø og en rekke andre større og mindre steder i Nord-Norge, ifølge Nordlys.

Liberaleren var klinkende klar før stortingsflertallet vedtok det mislykkede forbudet. Vi registrer nok en gang at forbud er et lite egnet virkemiddel. Stortingsrepresentantene som stemte for regjeringens forslag har bommet og skribenten er nysgjerrig på hva neste trekk fra formynderne vil være.

De som ønsker å få et behov dekket, omgår begrensningene. Slik må det være og slik vil det forbli også i framtiden.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer