Ukategorisert

Stripper reagerer: Et tullete forslag

I helgen ble det kjent rødgrønne politikere ønsker å forby stripping, et forslag som naturlig nok møter motbør i bransjen.

Caroline Andersen er en profilert stripper i Norge. Hun omtaler det rødgrønne forslaget på egen blogg.

–Uansett hva som skjer, så kommer ikke vi til å slutte å strippe. Ikke all verdens lover kan få meg til å gjøre noe annet enn det jeg vil. Og jeg vil strippe. Plagg for plagg skal falle til jorden, like sikkert som rødstrømpenes argumenter, skriver Caroline Andersen.

Det er formyndernes store problem; et forbud betyr ikke at aktiviteten forsvinner. Det blir bare mindre åpenhet med ulempene som det medfører.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
11 years ago

Sosialistisk politikk har bevislig ført til millioner av dødsfall. Det har ikke stripping gjort. Kanskje er det på tide at sosialistene foreslår å forby seg selv, av hensyn til det almene vel og i den gode hensikt og det felles bestes heilage namn?

Fredrik Nygaard
11 years ago

Det er jo interessant at sosialistene ikke har noe problem med at jenter ikler seg telt, selv om dette gjør dem til anonyme objekter, men når jenter velger å ta av seg klær slik at de blir seksuelle objekter, ja da er det ikke måte på hvor fælt det er. Anonyme objekter er OK. Seksuelle objekter er fy fy. Og er det virkelig slik at en stripper alltid blir til et objekt i en manns øyne? Er det ikke heller slik at en stripper fort blir sett på som et individ til begjær. Hvorfor er det bare rødstrømpene som mener… Read more »

b
b
11 years ago

«Kvinnepolitikere i Ap, Sp, SV og Rødt vil forby strippebarer i Norge og mener at de bygger opp under menneskeforakt.»

Fra artikkelen på VG (http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.phpartid=10021862)

Det er en merkelig påstand… Jeg tror ikke at det er andre enn «kvinnepolitikere i Ap, Sp, SV og Rødt» som har menneskeforakt på grunn av stripping. Lurer på om de forakter mennene som ser på stripping eller stripperne (eller begge deler kanskje?)

norskgoy
11 years ago

Forakten de utviser ovenfor feminister som har et annet syn på seksualitet er vel den ytterste form for forakt. Og menn har nok langt igjen til å oppnå den høyden. Kvinner er kvinners værste som det sies så klisjeaktig.

Men disse kvinnene er ikke bare å den «røde» side, mang en konservativ kvinne (og menn) har ikke noe som helst problem å samarbeide med rødstrømpegjengen når det er snakk om seksualitet. Hvor ofte hører en ikke fra høyresiden; «selv liker jeg ikke,…..».

Fra arkivet