Ukategorisert

Angriper liberaliseringstilhengerne

Anders Ulstein, internasjonal sjef i Actis, og formynderne har styrt den norske narkotikapolitikken, uten at resultatene har vært imponerende.

I en kommentar på Liberaleren har Ulstein skrevet at liberalisering av narkotikapolitikken ikke er veien å gå for Norge. Han bruker Portugal som eksempel, et land som mange liberale personer bruker som et foregangsland for en ny og bedre narkotikapolitikk.

Det som er helt sikkert, er at kampen mot narkotika har kostet milliarder av kroner. Eller; kostnadene er så store, at det er vanskelig å gi et nøyaktig tall. Resultatet er at kriminelle styrer salget. Mange kriminelle personer viser lite hensyn – fortjeneste er det viktigste. Mange har de siste årene etterlyst en debatt om en ny narkotikapolitikk. Actis-miljøet fortsetter å latterliggjøre grupper som faktisk peker på et alternativ, et uprøvd alternativ.

Det vil alltid være noen som ønsker å selge varer som er etterspurt og det er etterspørsel etter narkotiske stoffer. Spørsmålet Anders Ulstein bør stille er; hva er mest ønskelig, et fritt eller regulert salg? Forbudslinjen har sørget for at narkotika omsettes nesten helt fritt, fordi fortjenesten er stor og sjansen for å bli tatt er nokså liten.

Krigen mot narkotika har beskyttet mange bakmenn. De som forsvarer krigen er bakmannens beste venn!

Tags:

Mest lest

Arrangementer