Ukategorisert

Brøt fotballens kampreglement

Kjetil Rekdal skryter av eget oddstips på Aftenposten.no.

Faktumet er at AaFK-treneren bryter fotballforbundets kampreglement dersom han satser penger på AaFK-kamper.

I fotballforbundets kampreglement står det følgende under punktet Fair play:
”Ingen av aktørene nevnt i (1) kan, direkte eller indirekte, delta i veddemål om resultatet i kamp en selv deltar i, på noe vis medvirke til eller forsøke å medvirke til bestikkelser, eller forsøke å påvirke resultatet i en kamp gjennom usportslig adferd”.
I punkt 1 er spillere, ledere, trenere, støtteapparat og ansatte nevnt.

Nok et bevis på håpløse regler som mange bryter, men Liberaleren forsvarer private aktørers rett til å lage håpløse regler. Eierne, altså medlemmene i Norges Fotballforbund, skal ha full frihet til å drive egen organisasjon.

Denne problematikken har vært til debatt tidligere.

Mest lest

Arrangementer