Ukategorisert

Liberalt samarbeid, et viktig samarbeid!

Unge Venstre og FpU har inngått et viktig samarbeid, et samarbeid for en ny og forbedret narkotikapolitikk.

Lederne i de to ungdomspartiene har skrevet kronikken Krigen er tapt, en kronikk som er på trykk i Dagbladet.

Kronikken er viktig fordi det er ungdomspartiene som må presse på for å få moderpartiene mer liberal i ruspolitikken. Dagens narkotikapolitikk er skrekkelig dårlig, og dagens kurs har enorm oppslutning på Stortinget.

Lars Sponheim, tidligere leder i Venstre, har gitt Unge Venstre juling i saken om cannabislegalisering. Per Sandberg, nestleder i FrP, var ikke stort bedre da konklusjonen til Global Commision on Drugs Policy ble presentert.

Det er håp for fremtiden. Håpet heter Sveinung Rotevatn og Ove A. Vanebo.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer