Notiser

Haakon brukt i Alijev-propaganda

Mange har kritisert at kronprins Haakon ledet en offisiell norsk delegasjon til diktaturet Aserbajdsjan. Liberaleren mener at den rødgrønne regjeringen i tråd med tradisjonen i det norske monarkiet skjøv kronprinsen foran seg. Nå viser det seg at diktatorens papegøyer bruker kronprinsen i sin propaganda, skriver VG. Burde noen i UD forutsett dette?

0 0 vurderinger
Vurdering
3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
10 years ago

Det irriterer meg noe grenseløst at de kongelige, som liksom ikke skal være aktive politisk, allikevel stiller opp i påstått nøytrale veldedige saker (Mette Marit for AIDS-saken f.eks.) og som kakepynt for regjeringen. Enten burde de la helt være, ellers burde de få lov til å være frie politisk. Dvs. at Ari Behn burde kunne gå åpent ut for legalisering av narkotika, o.l. uten problemer. Det er trist at Mette Marit ble presset av det norske folk til å “angre” på bruk av ulovlige rusmidler og at man ikke kunne snakke høyt om det, men var nødt til å kalle… Read more »

Pleym
Pleym
10 years ago

Det er dessverre dette som er tradisjonen – ikke bare i det norske, men i monarkier generelt.

trackback
9 years ago

[…] Man kan ane hvordan regimet vil bruke Eurosong i sin propaganda. Blant annet ble et besøk av kronprins Haakon brukt av regimet. […]

Fra arkivet