Ukategorisert

Genialt, men….?

Unngå å bli rød, er rådet fra Høyre.

Høyre har sendt ut et brev med en dugnadsgiro på 400 kroner og en solstift. Konvolutten og brevet er pyntet med illustrasjonen “Unngå å bli rød i sommer”. Et godt budskap fordi det er sommer, sol og varmegrader, selv om Høyre først og fremst tenker på valget.

I en del kommuner er det svært små forskjeller mellom Høyre og de røde partiene. Det er nyanser som skiller mange politikere som stiller til valg i høst. Å råde politikere som allerede er røde til ikke å bli rød i sommer, er skivebom. Ofte er det nyanser som skiller røde arbeiderpartipolitikere og blå høyrepolitikere.

Høyre-politikere som allerede har stemt sammen med SV og Arbeiderpartiet i budsjettsammenheng, trenger ikke solstift. De trenger mer kunnskap om forbedret bruk av skattefinansierte penger.

Mest lest

Arrangementer