Ukategorisert

Sexsalget øker

Nok en bekreftelse på at kriminalisering av kjøp av seksuelle tjenester er en fiasko.

Albertine-prosjektet til Kirkens Bymisjon registrerte 105 prostituerte i Stavanger i årets fire første måneder, en kraftig økning sammenlignet med i fjor. Roglands Avis melder at mye av sexomsetningen skjer i det skjulte, akkurat slik det ble spådd da forbudspartiene og KrF vedtok forslaget til den rødgrønne regjeringen.

Les en del av artiklene Liberaleren har publisert om dette forbudet.

Kriminalisering av kjøp av seksuelle tjenester er et godt bevis på at politikerne ikke innehar fasiten på samfunnets problemer.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
norskgoy
10 years ago

Frp vil rydde unna horene sier de i samme avis. Renovasjonstanken har nå nådd Frp, iallefall i Stavanger mhp sentrum. http://www.rogalandsavis.no/nyheter/article5671052.ece Men Raustein sier det iallefall ærlig. – Det kan synes noe upolitisk korrekt å ta tak i dette problemet. Vi har selvsagt også stor forståelse for jentenes situasjon, og for alle problemene med menneskehandel. Men først og fremst handler dette om å ha en trygg og god by. Nå føles det utrygt, og det må vi gjøre noe med, sier Raustein. Det er jo ikke snakk om å «hindre menneskehandel», men å gjør det pent for øyet til Raustein.… Read more »

Fra arkivet

 • Åpent sår i 25 årÅpent sår i 25 år
  Blitz-miljøet er en demokratisk vits.
 • Til glede for nye lesereTil glede for nye lesere
  Denne artikkelen skrev redaktøren for 10 år siden i forbindelse med Liberalerens 10-års jubileum.
 • Det er farlig å dele verden i kun toDet er farlig å dele verden i kun to
  Liberalismen er den ideologien som lider mest av å dele verden inn i to forenklede virkeligheter.
 • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
  Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • KommunazismenKommunazismen
  Den politiske avstanden mellom kommunisme og nazisme er mindre enn folk flest forstår.
 • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
  Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.