Ukategorisert

Sexsalget øker

Nok en bekreftelse på at kriminalisering av kjøp av seksuelle tjenester er en fiasko.

Albertine-prosjektet til Kirkens Bymisjon registrerte 105 prostituerte i Stavanger i årets fire første måneder, en kraftig økning sammenlignet med i fjor. Roglands Avis melder at mye av sexomsetningen skjer i det skjulte, akkurat slik det ble spådd da forbudspartiene og KrF vedtok forslaget til den rødgrønne regjeringen.

Les en del av artiklene Liberaleren har publisert om dette forbudet.

Kriminalisering av kjøp av seksuelle tjenester er et godt bevis på at politikerne ikke innehar fasiten på samfunnets problemer.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
norskgoy
9 years ago

Frp vil rydde unna horene sier de i samme avis. Renovasjonstanken har nå nådd Frp, iallefall i Stavanger mhp sentrum. http://www.rogalandsavis.no/nyheter/article5671052.ece Men Raustein sier det iallefall ærlig. – Det kan synes noe upolitisk korrekt å ta tak i dette problemet. Vi har selvsagt også stor forståelse for jentenes situasjon, og for alle problemene med menneskehandel. Men først og fremst handler dette om å ha en trygg og god by. Nå føles det utrygt, og det må vi gjøre noe med, sier Raustein. Det er jo ikke snakk om å “hindre menneskehandel”, men å gjør det pent for øyet til Raustein.… Read more »

Fra Liberalerens arkiv