Ukategorisert

FrPs Ja-motto ble til NEI!

Fremskrittspartiet er kjent for lokalpolitikere som sier ja, men ja-holdningen gjelder ikke alle stedene eller på alle områdene.

I Nordreisa har kommunestyret enstemmig gått inn for å totalforby oppdrett i Reisafjorden, ifølge Folkebladet.no. Totalforbud mot oppdrett kolliderer med ja-holdningen som partiet har markedsført i mange år. I Nordreisa kommune er Fremskrittspartiet det desidert største partiet i kommunestyret. Det er John R. Karlsen som er ordfører.

Totalforbud mot oppdrett i en FrP-kommune er merkelig! På Frp.no har partiet publisert holdningen til opprettsnæringen og programformuleringene er positive i forhold til vedtaket i Nordreisa kommunestyre.

Fra arkivet

Arrangementer

  • Mont Pelerin Society - Oslo 2022
    • 04/10/2022 - 08/10/2022
    • Oslo
  • LibertyCon 2022
    • 14/10/2022 - 15/10/2022
    • Miami