Ukategorisert

Eldreomsorgdebatter siden 1985

Det var debatt om eldreomsorg i Dagsnytt Atten. NRK fokuserte på situasjonen i Oslo med gjester fra FrP, Høyre og Arbeiderpartiet. Debatten har vi hørt før!

Oslo er spesiell fordi det er Norges største by. Det er likevel utfordringer innen eldreomsorgen i mange kommuner. Lignende debatter som den i Dagsnytt Atten vil det komme mange av i tiden frem mot valgdagen.

I august 2007 skrev skribent Bent Johan Mosfjell artikkelen De vil, de vil, men de får det ikke til! Artikkelen handler kort og godt om at politikerne ikke klarer løse problemet og debatten, maken til den som var i dag, er gammel. Artikkelen Anbefales!

Bent Johan Mosfjell har tidligere vært sentralt medlem i FpU, og har fulgt valgkampene godt siden i 1985.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer