Notiser

Oslo – verdens dyreste by

Det høye skatte- og avgiftsnivået skaper uten tvil fattigdom.

Banken UBS fastslår at Oslo er verdens dyreste by, ifølge TV2.no.

Lignende undersøkelser viser det samme. Sosialdemokrater, helt uavhengig av partitilhørighet, gjør livet surt for borgere med gjennomsnittlige inntekter.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym, og stolt av det
Anonym, og stolt av det
10 years ago

Fatter ikke at dette ikke gir noen bredere debatt. Fattingdommen i Norge eksisterer liksom ikke, det er skjult under et tykt lag med sosialdemokratisk sminke (selektiv statistikk?).

Voodoo-king
Voodoo-king
10 years ago

Problemet er nok at om en begynner å pirke i dette temaet blir det fort klart at løsningene på problemet ikke faller i smak hos sosialdemokratere. Faktum er at en person som tjener 14 dollar i USA (75kr) vil ha en høyere levestandard en en person som tjener 200kr i Norge. Regnestykket er enkelt. I USA vil denne personen ikke betale skatt av betydning, en McDonalds meny kan kjøpes for 35kr, dette betyr, han trenger å jobbe mindre en en halvtime for å kjøpe en McDonalds meny. I Norge vil en person som tjener 200kr i timen kanskje betale 35%… Read more »

skrevenkommentar
skrevenkommentar
10 years ago

Matprisen er et resultat av et overbyråkratisk,avgiftsmessig og proteksjonistisk høykostland.Norge er Europa’s mest selvgode blindtarm.

Fra arkivet