Diverse

Forvirret SV-politiker efter valgomatsvar

«For moro skyld testet ordfører Jan Mærli (Ap) og SVs førstekandidat i Aurskog Høland, Trond Arild Ydersbond, NRKs valgomat. Begge fikk et annet resultat enn det de forventet.» skriver Romerikes blad. SV’eren fikk Ap, Ap’eren fikk SP.

Egentlig er marginene små, SV’eren var 81% enig med Ap, foran SV med 80%. Ap’eren fikk 48% enighet med SP, foran 46% med Ap. At det er stor overlapping mellom Ap og SV er jo ikke til å forundres over, begge er sosialdemokrater i praktisk politikk. Heller ikke mellom Ap og Sp behøver det å være så stor forskjell.

Da er det verre med Venstres varaordfører i Porsgrunn som viste seg å være mest enig med Rødt..

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Roy Steffensen
10 years ago

Spesielt å være i et liberalt parti og ende med Rødt…

Arild Holta
10 years ago

At Venstre-folk ligner rødt er ingen sjeldenhet, vil jeg tro.

Politikere er gjerne maktmennesker som springer etter ære og posisjoner. Det vrimler av ideologisk forvirrede mennesker i politikken.

Fra arkivet