Ukategorisert

Løftebrudd, kun timer etter valget

Useriøst av Høyre!

I programmet til Eigersund Høyre er det følgende punkt under kapitelet “Kommuneutvikling”: -Arbeide for å redusere og på sikt fjerne eiendomsskatt på boliger.

Valgperioden har ikke startet før programmet for kommende periode ikke var verdt papiret det er skrevet på. Programmene er politikernes kontrakt med velgerne, og Eigersund Høyre gir blaffen i kontrakten. Det er kvalmende! Det er useriøst! Det er “svindel”! Det skaper politikerforakt!

Årsaken til at Eigersund Høyre bryter eget program, er en politisk avtale mellom KrF, Høyre, Venstre og Senterpartiet. I avtalen får Høyre varaordføreren mot at bunnfradraget på eiendomsskatten kan fjernes.

Det vil gi kommunen årlig syv millioner kroner i økte inntekter, ifølge Dalane Tidende.

Det er mye penger for folkevalgte verv!

Mest lest

Arrangementer