Ukategorisert

Varsler offensiv skjenkepolitikk

Det nye byrådet i Oslo varsler en ny og offensiv skjenkepolitikk, uten at byrådslederen forklarer hva dette innebærer.

Alle som har fulgt med i lokalpolitikk vet at KrF har en viktig sak i kommunepolitikken, nemlig en restriktiv alkoholpolitikk. Det nye byrådet i Oslo består av representanter fra Høyre, Venstre og KrF. Ettersom KrF er en del av byrådet, har frihetselskere i Oslo grunn til bekymring.

Hverken Stian Berger Røsland (H) eller Aud Kvalbein (KrF) vil, ifølge Aftenposten.no, gå i detalj på hvordan skjenkepolitikken skal endres.

Felleserklæringen legges frem på onsdag. Da blir det klart hva Høyre, Venstre og KrF legger i begrepet ”offensiv skjenkepolitikk”. Forhåpentligvis har Høyre og Venstre gitt KrF så lite innflytelse som overhode mulig i Oslo-politikken.

Mest lest

Arrangementer