Ukategorisert

Liberalister må lage alternative budsjett

Skryt til liberalister som vil lage et alternativ kommunebudsjett, noe som bør være naturlig for alle FrP-lag i opposisjon.

Det har vært årsmøte i Rennesøy FrP. I tillegg til at ungdomsorganisasjonen ble godt representert i styret, var det debatt om budsjettprosessen i kommunen.

Jørn Kyle Finnesand og Kjetil Nedrebø ønsker at Rennesøy FrP skal lage et alternativt budsjett. Forslaget fikk støtte av leder i Rogaland FrP, Terje Halleland som besøkte årsmøtet.

Tor B. Harestad og Terje Voll, to av personene med lang karriere i partilaget, mente det var en for stor jobb å lage alternativt budsjett. De pekte heller på samarbeid med Høyre, som visstnok skal ha både regnskapsfolk og økonomer i partiet.

Det er Bybladet.no som har omtale av årsmøtet i Rennesøy FrP.

FrP bør kvitte seg med politikere som Tor B. Harestad og Terje Voll, og bør bli kvitt dem gjennom valg i partiet. Det er i opposisjon viktig å synliggjøre egen politikk. Det er allerede altfor mange politikere som deltar på møter på grunn av kaffe og kaker. Liberalister bør delta for å endre samfunnet. Enstemmighet har sørget for at alle partiene fremstår som en kjedelig, grå masse.

Å stole på at Høyre skal dra lokalsamfunnet betydelig grad i riktig retning, er det samme som å tro Rosenborg skal vinne Tippeligaen i år.

Mest lest

Arrangementer