Ukategorisert

Liberalister må lage alternative budsjett

Skryt til liberalister som vil lage et alternativ kommunebudsjett, noe som bør være naturlig for alle FrP-lag i opposisjon.

Det har vært årsmøte i Rennesøy FrP. I tillegg til at ungdomsorganisasjonen ble godt representert i styret, var det debatt om budsjettprosessen i kommunen.

Jørn Kyle Finnesand og Kjetil Nedrebø ønsker at Rennesøy FrP skal lage et alternativt budsjett. Forslaget fikk støtte av leder i Rogaland FrP, Terje Halleland som besøkte årsmøtet.

Tor B. Harestad og Terje Voll, to av personene med lang karriere i partilaget, mente det var en for stor jobb å lage alternativt budsjett. De pekte heller på samarbeid med Høyre, som visstnok skal ha både regnskapsfolk og økonomer i partiet.

Det er Bybladet.no som har omtale av årsmøtet i Rennesøy FrP.

FrP bør kvitte seg med politikere som Tor B. Harestad og Terje Voll, og bør bli kvitt dem gjennom valg i partiet. Det er i opposisjon viktig å synliggjøre egen politikk. Det er allerede altfor mange politikere som deltar på møter på grunn av kaffe og kaker. Liberalister bør delta for å endre samfunnet. Enstemmighet har sørget for at alle partiene fremstår som en kjedelig, grå masse.

Å stole på at Høyre skal dra lokalsamfunnet betydelig grad i riktig retning, er det samme som å tro Rosenborg skal vinne Tippeligaen i år.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rune
9 years ago

Hvorfor setter du likhetstegn mellom FrP og liberalister? Jeg er vel ikke den eneste liberalisten i et kommunestyre som befinner seg i et annet politisk parti? 🙂

Pleym
9 years ago

Det har du helt rett i, Rune. Men de færreste liberalister befinner seg i noe parti som vil være konsekvent liberalistiske i sine forslag. Har du f.eks noensinne sett H og V-grupper som kutter i kulturbudsjettene? Med liberalistisk begrunnelse?

Jeg kan ikke komme på noen.

Fra Liberalerens arkiv

 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Godt nytt for pessimisteneGodt nytt for pessimistene
  I rapporten A World of Research presenterer Ipsos et utvalg av studier og analyser fra 2019, med innsikt om en rekke ulike temaer.
 • Tiåret det var så brattTiåret det var så bratt
  Det har vært et interessant tiår. Miljø, økonomi og minoriteter har vært sentralt.
 • Læreplaner gir tapereLæreplaner gir tapere
  Nye læreplaner løser ikke det grunnleggende problemet
 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
 • En flyktning til besvær?En flyktning til besvær?
  Finnes det markedsløsninger for å løse flyktningskrisen?
 • Roboter iblant ossRoboter iblant oss
  Effektive altruister forstår lite av hvordan mennesker faktisk tenker og føler.