Ukategorisert

Gjør som FrP

Fremskrittspartiet kaster alt som kommer fra Folkeaksjonen Mot Innvandring i søpla. Det bør du også gjøre!

Folkeaksjonen Mot Innvandring har de siste ukene prøvd å være offensive i flere kommuner i Norge. Organisasjonen har gjennomført flere flygebladaksjoner, blant i Ålesund, Larvik, Sandefjord, Måløy og Porsanger. Aksjonene er omtalt på fmi.no. Også Finnmark Dagblad omtaler aksjonen som ble gjennomført i Porsanger kommune.

Det er forbudt å sende markedsføring via e-post, SMS/MMS, telefaks og lignende til fysiske personer, uten at det på forhånd er innhentet samtykke fra mottaker. Folkeaksjonen Mot Innvandring bryter rett og slett lovverket med aksjonene.

Liberaleren vil aldri støtte opp om personer og grupperinger som ønsker mer eller mindre stengte grenser til Norge. Derfor kan vi med lett hjerte ta avstand fra organisasjonen Folkeaksjonen Mot Innvandring.

Tiden for slagordet “Bevare Norge norsk” bør være over for lenge siden. Ja til et herlig mangfold!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer