Ukategorisert

Hurra for AUFer

Det er ikke alle i AUF som angriper ytringsfriheten.

Det er når de mest ufyselige meninger kan ytres at ytringsfriheten er mest verdifull. Det poenget prøvde blant annet Liberaleren å få frem da AUF anmeldte FrP-politikeren Christian Tybring-Gjedde. Vi mener at holdninger som faktisk eksisterer kommer frem i lyset gjennom offentlige debatter, er helt nødvendig for å kunne debattere grunnlaget for holdningene.

Bjørn Ihler, én av dem som overlevde terroren på Utøya, forsvarer også ytringsfriheten i et oppslag på Aftenposten.no.

–Man kan ikke møtes i en åpen debatt om en av partene ikke blir hørt. Jeg ønsker å åpne for ytringsfrihet fra Breivik sin side. Dette er i tråd med at jeg ønsker mer demokrati og mer åpenhet. Akkurat slik vi ytret i dagene etter det som skjedde på Utøya, sier Bjørn Ihler til avisen.

Måtte Bjørn Ihler holdninger smitte over på ledelsen i AUF.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jone
Jone
10 years ago

Gjedda stiller en haug med spørsmål som, uenig eller ikke, jeg godt kunne tenkt meg å høre AP ledelsens forsøk på å svare på. Men den tid kommer nok ikke. En kan ikke stille upassende spørsmål og forvente svar! En anmeldelse var vel å forvente. Personlig stiller jeg meg på frihetens side. Frihet betyr ikke trygghet. Man kan ikke få begge deler. Derfor sier jeg ja til innvandring og politisk asyl. Asyl fra krigsherjede områder er korttenkt og naivt. Dette fordi det er de som trenger hjelp minst, som faktisk klarer å finne veien til norge. Med så mange i… Read more »

Fra arkivet