Notiser

Kommunal kontantstøtte

Kristiansand kommune innfører kontantstøtte for toåringer. Ifølge samarbeidspartiene vil innføring av kontantstøtte spare kommunen for flere millioner kroner, skriver Fvn.no.

Kontantstøtte er ikke en genial ordning for liberalister, men det gir valgfrihet for foreldre og foresatte.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Trond Henry Blattmann
Trond Henry Blattmann
9 years ago

Hvor mange barnehageplasser skal de nå la være å bygge?
Hva dette vil gjøre for de barna som definitivt trenger barnehageplass sier de ingenting om ei eller hva det vil bety for integreringen ?
Hva vil det bety for likestillingen i Kristiansand? Ja jeg kunne ramse opp tema for tema som de ikke har tenkt på i forhold til konsekvenser dette forslaget får.
At det er konservativ og gammeldags politikk er det ingen tvil om, trist !!!

Stein Inge Dahn
Stein Inge Dahn
9 years ago

Idéen fra de konservative i Kristiansand sprer seg. I kveld ble det gjort et like lite “genialt” vedtak om innføring av kommunal kontantstøtte også i Mandal, av Frp, Høyre og Sp. Valgfrihet er en viktig frihet. Men betyr det at at det er fornuftig å innføre et prinsipp om å bruke skattepenger til å gi betaling til borgere som ikke vil benytte seg av offentlige tjenester? Det er symptomatisk at dette skjer først og fremst på Sørlandet, en landsdel som scorer dårligst i landet på likestilling. Når disse eldre velbeslåtte herremennene taler om valgfrihet, låter det litt hult. Hadde dette… Read more »

Fra Liberalerens arkiv