Ukategorisert

Formynderen Kjersti Toppe

Kjersti Toppe (Sp), tror du forbud og avgifter reduserer eller hindrer konsum av alkohol?

Dersom Kjersti Toppe virkelig tror på forbudslinjen, bør hun fremme flere forslag på Stortinget. La velgerne få se formynderen!

Formynderen Toppe, også kjent som stortingsrepresentant for Senterpartiet, synser masse om alkohol på BT.no. Hun vil bruke prismekanismen i større grad, noe som betyr høyere avgifter. Høyere avgifter gir større spillerom for aktører som i dag opererer på kanten av lovverket.

Hun reagerer også på ulike smakstester, altså såkalte vinspalter i aviser. Det har hun gjort før, uten at det har gitt redusert ytringsfrihet. For øvrig er det vanskelig å redusere ytringsfriheten på dette området ettersom den allerede er på et minimum.

De som kjenner lover og forskrifter, vet at den norske alkoholpolitikken er restriktiv. Ytterligere innstramninger vil trolig kollidere med befolkningens ønsker. Men; Kjersti Toppe, din formynder, prøv deg gjerne!

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer