Ukategorisert

Giæver kan stave liberalist

Alle fans av Ron Paul blant Liberalerens lesere kan glede seg over VG idag. Der er det mye fokus på nettopp Ron Paul, som kan havne på pallplass under republikanernes primærvalg i Iowa idag.

Alllerede på side 3 viser VGs Anders Giæver at han i motsetning til Dagbladets Vegard Kristiansen Kvaale kan stave ordet liberalist. Giæver skriver en kort epistel om Paul under overskriften «Superliberalisten».

I tillegg har Giævers avløser som VGs USA-korrespondent, Eirik Mosveen vært på valgmøte med Ron Paul. (s. 16 og 17). Mosveen skildrer hvordan Paul blir mottatt som en popstjerne, og forteller at valgmøtene hans i Iowa har vært langt bedre besøkt enn møtene til de andre presidentkandidatene blant republikanerne. Selv om Paul er den eldste av kandidatene (76 år), er det de yngste velgerne (under 25 år) som strømmer til Pauls møter. Overskriften på artikkelen er betegnende nok «Oldingens revansj». På s. 17 beskrives Ron Pauls standpunter under overskriften «Ytterst radikal og svært konservativ». Det er nok noen av punktene som Liberalerens lesere vil nikke gjenkjennende til.

Artiklene er foreløbig ikke på nett, så du må nok gjøre som oppfordringen i reklamen:

Løp og kjøp!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer