Ukategorisert

La Solhjell få rett!

Bård Vegar Solhjell, nestleder i SV, mener ruspolitikk bør bli viktig i 2012. Han har helt rett!

Aftenposten har spurt toppolitikere om årets viktigste saker. SV-nestlederen peker på rusproblematikken, og er alene om å trekke frem et tema som er en enorm utfordring for politikerne.

I år skal regjeringen komme med en stortingsmelding om ruspolitikken. Forhåpentligvis blir dette en melding som inneholder langt mer enn bare salg og skjenking av alkohol.

Bård Vegar Solhjell er en politiker som ønsker å revolusjonere norsk ruspolitikk. SV-politikeren vil blant annet avkriminalisere bruk av narkotika. Friske debatter om narkotikapolitikken er viktig for å redde liv samt gjenreise verdighet for mennesker som er stigmatisert i det norske samfunnet.

Bård Vegar Solhjell, takk!

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jone
Jone
10 years ago

Norge kommer alltid være landet som beskytter sine innbyggere mot seg selv.

En totalitær holdning som tillater autoriteten bestemme over ditt liv. Vi kommer oss aldri ut av dette hullet. Jeg er svært pessimistisk over norges fremtid.

Fra arkivet

 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Må demokrati forsvares?Må demokrati forsvares?
  Mathilde Fasting har skrevet bok om demokrati og statsviteren Francis Fukuyama.
 • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
  Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.
 • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
  Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!
 • Jeg er krenket!Jeg er krenket!
  Francis Fukuyama har skrevet bok om identitet. Har krenkehysteriet røtter til den franske revolusjon?
 • 30 år siden Berlinmuren falt30 år siden Berlinmuren falt
  Da jeg var ung, forstod jeg ikke de eldres følelser for 8. mai 1945. Det endret seg 9. november 1989. Berlinmuren hadde falt.
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?