Notiser

Nei til finansskatt

Storbritannias statsminister David Cameron sier han vil legge ned veto mot en europeisk avgift på finanstransaksjoner, ifølge NRK.

I Norge ønsker blant annet SV en finansskatt.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Voodoo-king
Voodoo-king
10 years ago

Akkurat hva Europa trenger! Handel skaper sirkulasjon, sirkulasjon skaper vekst, veskt skaper velstand, velstand er kilden til kulturell vekst, kulturell vekst skaper økonomisk vekst alt det gode den frie markedsøkonomien skaper naturlig vil bli skapt i mindre og mindre grad jo mer Handel skattes. Det er viktig å tenke over at alle former for skatter og avgifter er i prinsippet skatt på handel. Hele poenget med økonomisk aktivitet er jo å bytte en vare mot en annen vare. Det er innteresant å reflektere over hva som egentlig skaper aktivitet og hva som skaper passivitet. Dersom du har mulighet til å… Read more »

Fra arkivet