Ukategorisert

Stoppe islam

Mer eller mindre kjente nordmenn ønsker å stoppe islam i Norge og i Europa, men gir ikke en troverdig oppskrift på hvordan de skal klare dette kunststykket.

Én nordmann med dette ønsket, er advokaten Brynjar Østgård. Han har fått et stort oppslag på Nordlys.no.

Liberaleren mener at muslimer er flotte mennesker og det kryr av eksempler på påstanden, fra Abid Raja i Venstre til Akhtar Chaudhry i SV. Typiske muslimer som ønsker å leve i fred med sine medmennesker. De er glade i sine barn og bryr seg om sine medmennesker. De aksepterer andre menneskers rett til å leve på en annerledes måte enn dem selv. Hvorfor skal vi frykte mennesker som Abid Raja og Akhtar Chaudhry? Eller; vi kan frykte dem, men på samme måte som vi frykter Jens Stoltenberg, Erna Solberg og Kristin Halvorsen. Fellesnevneren er at de ønsker en stor stat og reduserte eiendomsrettigheter. Dette er ønsker som kolliderer med drømmen om et samfunn med stor frihet.

I 2011 ble det kjent at 40 000 briter, altså britiske statsborgere, har konvertert siden 2001. De har altså helt frivillig valgt en annen tro og denne friheten er helt naturlig i frie samfunn og frie land. Tanke- og religionsfriheten er helt elementær og disse frihetene kan ikke ha høy kurs hos mennesker som skal stoppe islam i Norge og i Europa.

Stengte grenser betyr ikke at islam dør ut. Kan noen forklare på en enkel måte virkemidlene for å hindre at islam blir spredt? Skribenten frykter frihetsinnskrenkende grep!

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
10 years ago

Selvsagt skal folk ha frihet til å konvertere til islam, kommunisme, Scientiologi etc.., men det betyr ikke at det er noe beundringsverdig ved det.
Islam er i likhet med kommunisme fundamentalt i strid med frihet og liberale verdier, siden det ikke finnes noe rom for egne verdier bortsett fra underkastelse.
Men redaktøren har naturligvis rett i at man kan ikke lovstifte seg bort fra at folk er tilhengere av totalitære ideologier.

Arild Holta
10 years ago

Det er ikke invandring som sådan som er problemet, men at staten betaler for å ta inn mennesker på flykt. De blir betalt for å gjøre ingen ting. Blant mennesker på flykt vil det naturligvis alltid være en høy andel kriminelle og asosiale. Hadde folk måttet betale kalaset selv, så ville vi fått ressursmennesker hit som sendte penger til sine fattige hjemland, og dermed var en ressurs for to land. Nå får vi mengder med kriminelle.

Gullstandard
10 years ago

Jeg vet det ganske godt, en innvandrer tross alt er mitt barns mor. Hun har har en doktorgrad som laugsvesenet ikke vil godta, så der er det 7 års bortkastet studie. Norge, nissers fødeland ønsker kun de minst nyttige og vanskeligste, og alle kapable mennesker, himavla or otherwise, holdes nede med alle virkemiddelapparatets mange muligheter.

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
10 years ago

Som vanlig er Liberaleren opptatt av å forkynne for hele den kjære menighet at muslimer er bra mennesker. Etterlyser igjen en lignende omtale av kristne. Men det er vel for mye å håpe på. Kristne er jo per definisjon intolerante homofobe mørkemenn med Den spanske inkvisisjon i maven, mens muslimer per definisjon er milde, snille og lune mennesker. Hvorfor er ikke Liberaleren realistiske nok til å si det selvsagte: Et menneske hverken kan eller skal bedømmes utifra den gud han velger å tro på eller ikke tro på, men på grunnlag av de holdninger han forfekter. Jeg skal være den… Read more »

Fra arkivet