Ukategorisert

Stoppe islam

Mer eller mindre kjente nordmenn ønsker å stoppe islam i Norge og i Europa, men gir ikke en troverdig oppskrift på hvordan de skal klare dette kunststykket.

Én nordmann med dette ønsket, er advokaten Brynjar Østgård. Han har fått et stort oppslag på Nordlys.no.

Liberaleren mener at muslimer er flotte mennesker og det kryr av eksempler på påstanden, fra Abid Raja i Venstre til Akhtar Chaudhry i SV. Typiske muslimer som ønsker å leve i fred med sine medmennesker. De er glade i sine barn og bryr seg om sine medmennesker. De aksepterer andre menneskers rett til å leve på en annerledes måte enn dem selv. Hvorfor skal vi frykte mennesker som Abid Raja og Akhtar Chaudhry? Eller; vi kan frykte dem, men på samme måte som vi frykter Jens Stoltenberg, Erna Solberg og Kristin Halvorsen. Fellesnevneren er at de ønsker en stor stat og reduserte eiendomsrettigheter. Dette er ønsker som kolliderer med drømmen om et samfunn med stor frihet.

I 2011 ble det kjent at 40 000 briter, altså britiske statsborgere, har konvertert siden 2001. De har altså helt frivillig valgt en annen tro og denne friheten er helt naturlig i frie samfunn og frie land. Tanke- og religionsfriheten er helt elementær og disse frihetene kan ikke ha høy kurs hos mennesker som skal stoppe islam i Norge og i Europa.

Stengte grenser betyr ikke at islam dør ut. Kan noen forklare på en enkel måte virkemidlene for å hindre at islam blir spredt? Skribenten frykter frihetsinnskrenkende grep!

Mest lest

Arrangementer