Ukategorisert

Fokus på e-sigaretten

Karl Erik Lund, tobakksforsker ved SIRUS, signaliserte i 2010 at norske myndigheter bør tillate omsetning av e-sigaretter.

Nå har SIRUS offentliggjort rapporten «Blir e-sigaretten løsningen på tobakksproblemet?» Ingen ting tyder på at myndighetene vil sørge for markedsadgang for e-sigarettene i strategiplanen for det tobakksforebyggende arbeidet for perioden 2012 – 2015. Det er ventet at norske helsemyndigheter vil komme med planen til våren. I rapporten blir det likevel innrømmet at e-sigaretten har kommet for å bli, på grunn av anskaffelsesmuligheter via internett og stadig færre faglige motargument mot produktet.

Liberaleren anbefaler rapporten for dem som vil lese seg opp på e-sigaretten.

For ordens skyld; Liberaleren forsvarer avtalefriheten og eiendomsretten til egen kropp, og på bakgrunn av viktige friheter ønsker vi e-sigaretten velkommen på det norske markedet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer