Ukategorisert

Si nei til fotballklubber

Det er uforsvarlig at mange politikere støtter fotballklubber økonomisk ved hjelp av skattefinansierte penger. Sist ut; Start.

Fvn.no skriver om redningspakken som kan få tilslutning i bystyret i Kristiansand.

Det er ikke småpenger kommunen etter planen skal bidra med. Fotballklubber er et godt eksempel på at det er ressurssterke miljø som nyter godt av sosialdemokratiet og støtteordningene som politikerne etablerer. Så lenge enkelte aktører har sugerør ned i en skattefinansiert kasse, er det fare for fortsatt usunn økonomistyring.

Når politikerne pøser inn penger i fotballklubber, må personer som hater fotball betale fordi alle pengene som politikerne bruker er hentet inn via skatter og avgifter. Det er også uheldig at politikerne forringer konkurransen mellom aktører som kjemper om oppslutning og ressurser på mange områder.

Kristiansand byrstyre bør si nei til U-hjelp til Start!

Mest lest

Arrangementer