Ukategorisert

Heldagsskole blir valgkampsak

Det blir debatt om heldagsskole i valgkampen. Rødgrønne politikere vil at skolen skal løse nye problem.

Arbeiderpartiets Jan Bøhler har kommet med et utspill om heldagsskole. Nå gjør nyvalgt SV-leder det samme. Erik Solheim støtter han, ifølge Vårt Land.

Det er farlig at staten skal overta hele barneoppdragelsen i en skole sterkt regulert av lover og regler. Mennesker er forskjellige og behovene er ulike, i seg selv et godt argument mot heldagsskolen.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

Jeg lurer på hvordan SV har tenkt å finansiere dette. Jeg mener, når både Jenteforsvaret, Pøbel-prosjektet, Reform og Kvinneuniversitetet har fått sitt. Kanskje må Lysbakken gjøre som gamle Gunnar Knudsen gjorde under første verdenskrig, nemlig pålegge sentralbanken å trykke opp nye sedler for å finansiere økt offentlig forbruk.

Det er da også interessant at en person som, på grunn av politisk kokkelimonke, ikke lenger anses verdig til å inneha en statsrådspost, tydeligvis er den best kvalifiserte personen til å overta ledelsen i et sosialistparti. Ett er i alle fall sikkert: høyresiden får lett martch når de skal drive valgkamp fremover.

Mest lest

Fra arkivet