Ukategorisert

Vi har vind i seilene

Da jeg leste kommentaren som Aftenpostens Inger Anne Olsen har skrevet, tenkte jeg ikke på innholdet. Jeg lot tankene vandre på fremskrittene vi har hatt i narkotikadebatten.

Det har vært helt ekstreme fremskritt de siste årene. På 90-tallet var det nesten bare rabiate liberalister som tok til ordet for å legalisere narkotika. Ildsjelene i FRIdemokratene på 90-tallet er eksempel på herlige utskudd. I dag har kommentator Inger Anne Olsen slått et slag for ny narkotikapolitikk på Aftenposten.no. Livet smiler for tiden til alle oss som tror på frihet og ansvar for eget liv.

Olsen kommer med litt nytt i innlegget, men lite nytt i narkotikadebatten er mer enn godt nok. Det er de gode gamle argumentene som er de beste. Det er argumentene som er velbrukt de siste tjue årene som skal få formyndere til å skifte standpunkt.

Årsaken til at jeg lot tankene vandra da jeg leste kommentaren på Aftenposten.no, var at kun for få år siden sensurerte store og populære portaler personer som vil legalisere narkotika. Liberaleren har flere ganger skrevet om sensur på bloggportalen til VG. Nå publiserer gamle og trauste Aftenposten innlegg om en ny narkotikapolitikk. Det er fremskritt, fantastiske fremskritt som gir håp for fremtiden.

Tags:

Mest lest

Arrangementer