Ukategorisert

Vi gratulerte…..og gjør det gjerne igjen

Høyre vil ha tilbake Friskoleloven, ifølge partiets nettsted.

–Høyre er tydelig på at vi vil tilbake til friskoleloven som gjaldt da Bondevik II-regjeringen gikk av, sier Elisabeth Aspaker.

Hun legger til at Høyre vil tillate skoler også tuftet på andre pedagogiske metoder enn Steiner og Montessorri og Høyre støtter mer spesialiserte skoletilbud som toppidrettsgymnasene og vil hilse velkommen initiativ for å etablere lignende tilbud for eksempelvis realfagsgymnas, skriver Hoyre.no.

Da Friskoleloven ble vedtatt skrev redaktøren artikkelen Gratulerer med Friskoleloven. Loven var ikke perfekt, sett med liberalistiske øyner, men den ga økt frihet og flere valgmuligheter. Noe av det beste som Samarbeidsregjeringen til Kjell Magne Bondevik fikk vedtatt.

Bedre skolepolitikk kan være ett godt argument for å jobbe for et regjeringsskifte i 2013.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Vekk med kontanter?Vekk med kontanter?
    Er det virkelig så enkelt at kontanter bare er en bakstreversk museumsgjenstand?
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • En hyllest til politikerneEn hyllest til politikerne
    Politikere fortjener ofte mer respekt enn de får. Samtidig bør vi ha mindre tro på det politiske systemet.