Ukategorisert

Vi gratulerte…..og gjør det gjerne igjen

Høyre vil ha tilbake Friskoleloven, ifølge partiets nettsted.

–Høyre er tydelig på at vi vil tilbake til friskoleloven som gjaldt da Bondevik II-regjeringen gikk av, sier Elisabeth Aspaker.

Hun legger til at Høyre vil tillate skoler også tuftet på andre pedagogiske metoder enn Steiner og Montessorri og Høyre støtter mer spesialiserte skoletilbud som toppidrettsgymnasene og vil hilse velkommen initiativ for å etablere lignende tilbud for eksempelvis realfagsgymnas, skriver Hoyre.no.

Da Friskoleloven ble vedtatt skrev redaktøren artikkelen Gratulerer med Friskoleloven. Loven var ikke perfekt, sett med liberalistiske øyner, men den ga økt frihet og flere valgmuligheter. Noe av det beste som Samarbeidsregjeringen til Kjell Magne Bondevik fikk vedtatt.

Bedre skolepolitikk kan være ett godt argument for å jobbe for et regjeringsskifte i 2013.

Mest lest

Arrangementer