Notiser

Flere gode vedtak på en dag

Kvinnherad kommunestyre har innvilget fritak for FrP-representanten Kjetil R. Johansen. Dette var politikeren som kom med utblåsninger mot feite menn.

Det samme kommunestyret har sagt nei til å innføre eiendomsskatt. Istedenfor å ta penger fra innbyggerne, skal politikerne gjøre strukturendringer i kommunen. Målsetningen er å redusere med 100 årsverk i denne planperioden, ifølge Kvinnheringen.no. En kommune som viser stor vilje uten å belaste innbyggerne med mer skatt.

Gratulerer med vedtakene!

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Internasjonalen, 3.versInternasjonalen, 3.vers
    Hvorfor synger ikke sosialistene *hele* internasjonalen?
  • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
    Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.
  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.