Ukategorisert

Straff for politisk aksjon

Heldigvis trosset politikerne innstillingen fra rådmannen. Mona Nordaas får trolig servering- og skjenkebevilling.

Årsaken til negativ innstilling fra administrasjonen og politiet i Voss, er at Mona Nordaas ikke har plettfri vandel. Hun deltok i en aksjon mot kraftlinjeutbyggingen i Hardanger i juli i fjor. Hun ble fjernet med makt av politiet, og ble bøtelagt. Bøter og skjenkebevillinger er ikke som hånd i hanske i lovverket. Derfor var innstillingen fra administrasjonen og politiet negativ.

Nå tyder likevel alt på at Mona Nordaas vil få servering- og skjenkebevilling. Politikerne i utvalg for næring og tiltak reagerte nemlig med hoderisting på administrasjonens innstilling, ifølge NRK.no. Det er bra. Det er lov å bruke hodet for kommunale byråkrater og politiet.

Liberaleren drømmer om et fritt marked på salg av mat og salg/skjenking av alkohol. Vi drømmer om et system uten konsesjoner. Vi drømmer om et rettferdig system!

Mest lest

Arrangementer