Ukategorisert

Mer eiendomsskatt enn noen gang

316 av 430 kommuner hadde inntekter fra eiendomsskatt i fjor, melder Kommunal Rapport som har gjennomgått Kostra-tallene for 2011.

Aldri før har så mange hatt eiendomsskatt og aldri før har så mange hatt eiendomsskatt i hele kommunen, ifølge artikkelen som er på nett.

Det blir flere og flere ansatte i norske kommuner, tall regjeringen markedsfører med stor glede på Regjeringen.no. En del av satsingen blir finansiert av eiendomsskatt, en skatt som sørger for at mange politikere utsetter reformer om mer effektiv drift i norske kommuner.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
9 years ago

Eiendomsskatt burde vært obligatorisk.

Ja det blir det stadig flere ansatte i kommunene. Vet du hvorfor? Fordi industri og landbruk blir stadig mer produktiv, velgerne ber om at de frigjorte ressursene brukes til offentlige tjenester (Baumol/Wagner effekten). Selv Folkestad i Unio har forstått denne økonomiske tyngdeloven.

Fra arkivet